Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

ZET Moduláris Cserepeslemez

ZET Moduláris Cserepeslemez

Elérhető színek

RAL3009
Oxidvörös
RAL7016
Antracitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL9005
Mélyfekete
UTK11
Grafitfekete
UTK23
Gyöngyház-sötétszürke
UTK24
Grafitszürke
UTK27
Málnapiros
UTK28
Tiszta vörös
UTK31
Orientvörös
UTK32
Gyöngyház-rubinvörös
UTK33
Cementszürke
UTK750
Tűzvörös
ICep23
Gyöngyház-sötétszürke
ICep28
Tiszta vörös
ICep32
Gyöngyház-rubinvörös
ICep33
Cementszürke
ICep750
Tűzvörös
Alucink
Alucink
csatorna
A ZET Look és ZET Roof moduláris cserepeslemezek hagyományos cserépre emlékeztető kialakításuk okán elsősorban lakossági felhasználásra készülnek, de a kereskedelmi, mezőgazdasági és ipari épületeken is megállják a helyüket. A ZET Look rejtett, míg a ZET Roof látszó rögzítéssel készül, minden egyéb tekintetben megegyeznek. A legfontosabb előnyük – az esztétikus megjelenésen túl – a hosszú élettartam; a gyártó 55 év garanciát vállal mindkét típusra. Emellett kis súlyuknak köszönhetően egyszerűen szállíthatóak és szerelhetőek, több, a RAL skálának megfelelő árnyalatban, kedvező áron rendelhetőek.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1212 mm
Hasznos fedési szélessége 1150 mm
Lemez vastagsága 0.5mm
Profil magasság 50 mm
Modul hossza 363 mm
Léc Távolság 350 mm
Egy lemez tényleges (hasznos) területe 0.805 m2
Súly 4.5 kg/m2
Tető lejtési szöge > 9 fok
Metszetrajz
 - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 - 6
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7263 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az zsenak.attila@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

ZET Moduláris Cserepeslemez

A ZET Look és ZET Roof moduláris cserepeslemezek főként a lakossági felhasználók körében népszerűek, aminek elsődleges oka a hagyományos cserépre emlékeztető mintázat lehet, azonban ettől függetlenül remek megoldást nyújthatnak más típusú épületeken is. Az ipari felhasználás azonban nem jellemző, hiszen nagyobb felületek fedésére a hagyományos cserepeslemez és a trapézlemez lényegesen jobb megoldást nyújt.

A ZET Look és ZET Roof moduláris cserepeslemezek kis méretük okán könnyűek, egyszerűen szállíthatóak, és a beépítésük is gyors, bár valamivel több időt vesz igénybe, mint a nagyobb táblákban felszerelhető cserepeslemezeké; inkább a hagyományos cseréptető felrakásához áll közel. A kis méretből adódóan azonban jóval kevesebb a hulladék a bonyolult formájú tetőszerkezetek esetében, így a ZET Look és ZET Roof moduláris cserepeslemezek gazdaságos tetőfedést biztosítanak, nem is beszélve a kisebb teherbírású tartószerkezetről, ami további költségcsökkenést eredményezhet.

A ZET Look és ZET Roof moduláris cserepeslemezek között egyetlen lényeges különbséget találhatunk: a ZET Roof látszó rögzítéssel készül, a ZET Look esetében azonban a csavarok láthatatlanok, ami egységesebb tetőt eredményez. Ezt leszámítva azonban mindenben megegyeznek, így például ugyanazokban a – RAL skála szerinti – színekben szerezhetőek be, és mindkettőre 55 év garanciát vállal a gyártó.

Érdekli Önt a ZET Look és ZET Roof moduláris cserepeslemez? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, tegye fel kérdéseit kollégáinknak, és kérjen árajánlatot is!

Ajánlott termékek