Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

IZI Moduláris Cserepeslemez

IZI Moduláris Cserepeslemez

Elérhető színek

RAL3009
Oxidvörös
RAL7016
Antracitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL9005
Mélyfekete
UTK11
Grafitfekete
UTK23
Gyöngyház-sötétszürke
UTK24
Grafitszürke
UTK27
Málnapiros
UTK28
Tiszta vörös
UTK31
Orientvörös
UTK32
Gyöngyház-rubinvörös
UTK33
Cementszürke
UTK750
Tűzvörös
ICep23
Gyöngyház-sötétszürke
ICep28
Tiszta vörös
ICep32
Gyöngyház-rubinvörös
ICep33
Cementszürke
ICep750
Tűzvörös
Alucink
Alucink
csatorna
Az IZI Look és IZI Roof moduláris cserepeslemezek a lakosság körében a legkedveltebbek, de ipari, mezőgazdasági és kereskedelmi típusú épületeken is jól mutatnak. A két típus közötti különbség a rögzítésnél mutatkozik meg, az előbbinél a csavarok rejtettek, míg az utóbbinál láthatóak. Az IZI Look és IZI Roof moduláris cserepeslemezek tartósak, amit az 55 év garancia is bizonyít, a szállításuk és szerelésük egyszerű, a súlyuk a cserépéhez képest szinte elhanyagolható, és a RAL skála számos árnyalatában rendelhetőek, kedvező áron.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1233 mm
Hasznos fedési szélessége 1183 mm
Lemez vastagsága 0.5mm
Profil magasság 38 mm
Modul hossza 363 mm
Léc Távolság 350 mm
Egy lemez tényleges (hasznos) területe 0.828 m2
Súly 4.5 kg/m2
Tető lejtési szöge > 9 fok
Metszetrajz
 - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 - 6
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7263 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az zsenak.attila@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

IZI Moduláris Cserepeslemez

Az IZI Look és IZI Roof moduláris cserepeslemezek főként lakossági felhasználásra készültek, azaz remekül mutatnak a családi házakon és azok melléképületein, nyaralókon, pavilonokon és elődtetőkön, de természetesen ipari felhasználásra is alkalmasak.

Mivel az egyes darabok kisebb méretűek, mint a hagyományos cserepeslemez, a felrakásuk egészen más technikát követel; némiképp hasonló a hagyományos cserépéhez, azonban a cserepeslemezeknél megszokott rögzítést az IZI Look és IZI Roof moduláris cserepeslemezeknél sem lehet elhagyni. A rögzítésnél jelentkezik az egyetlen különbség az IZI Look és IZI Roof moduláris cserepeslemezek között: míg az IZI Look esetében rejtettek, addig az IZI Roofnál láthatóak a rögzítési pontok. A kis darabok előnye leginkább bonyolultabb formavilágú tetők esetében mutatkozik meg, mivel ilyenkor a nagyobb táblák méretre vágása során rengeteg hulladék keletkezik, a moduláris változattal azonban ez elkerülhető.

Ebből következik, hogy az IZI Look és IZI Roof moduláris cserepeslemezek gazdaságosabbak, a munkát is megkönnyítik, a szállításuk akár házilag is megoldható, tehát az építkezés költsége minden szempontból alacsonyabb lehet, és maguk a moduláris cserepeslemezek is jóval kedvezőbb áron szerezhetőek be, mint a hagyományos cserép. Az IZI Look és IZI Roof moduláris cserepeslemezek a RAL skála több árnyalatában is beszerezhetőek, a súlyuk ugyanakkora négyzetméterre vetítve kisebb, mint a cserépé, így a tetőszerkezet is lehet kevésbé teherbíró, és kimondottan tartósak, amit a gyártó által szavatolt 55 év garancia is szavatol.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az IZI Look és IZI Roof moduláris cserepeslemezek iránt, és kérdése lenne, forduljon hozzánk elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Ajánlott termékek