Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

FINN Cserepeslemez

A FINN cserepeslemez főként lakossági épületek esetében nyújthat költséghatékony megoldást a tetőfedés problémájára, azaz családi házak, illetve azok melléképületeinek fedésére alkalmazható, de természetesen a kereskedelmi, mezőgazdasági és ipari épületek esetében is megállja a helyét. Számos, a RAL skála árnyalatainak megfelelő színben, sík és „Micro Rib” hosszanti dombornyomással, Lengyelországban készül, hosszú élettartammal rendelkezik – a gyártó akár 40 év garanciát is vállal rá –, a beépítése gyors és egyszerű, könnyű, és antikondenzációs filcréteggel, kedvező áron rendelhető kínálatunkból.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1190 mm
Hasznos szélesség 1150 mm
Lemez vastagság 0.5 mm
Teljes Profilmagasság 43 / 48 mm
350-es modul mintamagassága 25 / 30 mm
400-es modul mintamagassága 25 mm
Lemez hossza 1070 - 6110 mm
Súly 4.5 kg/m2
Átfedés hossza 20 mm
Lapok száma egy teljes raklapon 200
Tető lejtési szöge > 9 fok
Metszetrajz
Classic Cserepeslemez - 1
Classic Cserepeslemez - 2
Classic Cserepeslemez - 3
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7665 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az pap.tibor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

FINN Cserepeslemez

A lengyel gyártású FINN cserepeslemez leginkább családi- és társasházak, azok melléképületei – garázs, fészer –, valamint előtetők fedésére alkalmazható, de természetesen ipari, kereskedelmi és mezőgazdasági célú épületeken is elképzelhető. Kétféle változatban vásárolható meg: a sík kialakítás mellett az úgynevezett „Micro Rib” hosszanti dombornyomással is, ami különleges megjelenést kölcsönöz a tetőnek.

A FINN cserepeslemezt többféle poliészter bevonattal teszik ellenállóvá a korrózióval szemben. A bevonatok között azok vastagsága, anyagösszetétele és felülete a különbség, ami a megjelenést is befolyásolja, bár többnyire csak közelről nézve, a színek pedig a RAL skála számos árnyalatában pompáznak.

A lemezvastagság 0,5 milliméter, a profilvastagság pedig 43/48 milliméter, tehát a FINN cserepeslemez megfelelően merev, és ellenáll a fizikai behatásoknak. Emellett fontos, hogy akár antikondenzációs filcréteggel együtt is megvásárolható, ami csökkenti az eső zaját, és megakadályozza a páralecsapódásból adódó kondenzvíz lecsepegését, így megelőzi az ebből adódó károkat.

A FINN cserepeslemez súlya csekély; egy tábla mindössze 4,5 kilogramm, ami azonos felületre vetítve a hagyományos cserép súlyának töredéke. Ennek köszönhetően újépítésű ingatlanok esetében kisebb teherbírású tetőszerkezetre is felrakható, ez pedig csökkenti a fajlagos költségeket. Amennyiben felújításról van szó, akár a régi tetőfedő anyagra – például palára vagy zsindelyre – is ráépíthető, ami szintén költségcsökkenést eredményez. A FINN cserepeslemez az előregyártott szerelőfuratoknak köszönhetően megkönnyíti és felgyorsítja a munkát, a végeredmény pedig tartós és esztétikus lesz.

Ha felkeltettük az érdeklődését a FINN cserepeslemez iránt, és kérdése lenne termékünkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot szakértő kollégáinktól!

Ajánlott termékek