Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

WTB Acél Kerítésléc

WTB Acél Kerítésléc

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6005
Mohazöld
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
Faminta
Faminta
A WTB acél kerítésléc modern megjelenésű, de a felhasznált anyagok és technológiák teszik igazán korszerűvé. A bevonatrendszernek köszönhetően az élettartama kimondottan hosszú, több évtized is lehet, ellenáll a korróziónak és a kisebb fizikai behatásoknak, a többféle, RAL skála szerinti árnyalat pedig esztétikus, de egyénileg bármilyen színnel át is festhető, így könnyedén javítható is. A lemez könnyű, egyéni méretekben is megrendelhető, gyorsan szerelhető akár házilag is, ezek miatt a felhasználása gazdaságos, az ára pedig kedvező.
Elérhető kétoldalas fényes, kétoldalas matt és kétoldalas famintás színekben is.
Műszaki leírás
Profil magasság 20 mm
Hasznos szélesség 105 mm
Teljes hosszúság 250-3000 mm
Lemezvastagság 0.4-0.6 mm
Műszaki rajz
WTB Kerítésléc - 1
WTB Kerítésléc - 2
WTB Kerítésléc - 3
WTB Kerítésléc - 4
WTB Kerítésléc - 5
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 553-9169 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az vakula.andrea@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Acél kerítésléc

A WTB acél kerítésléc korszerű megoldást kínál a hagyományos, fából épített kerítésekkel szemben, és gyakorlatilag csak előnyökkel rendelkezik. A modern, esztétikus megjelenés kiemelkedően hosszú élettartammal és gondozásmentességgel párosul, az ára pedig kedvezőbb még a fáénál is, így nem csak tartós, de kimondottan gazdaságos is.

A WTB acél kerítésléc több színben is beszerezhető, melyek megfelelnek a RAL skála egyes árnyalatainak, és stílusossá teszik a kerítés megjelenését, de akár egyedi színre is festhetőek vagy csak az egyik, vagy mindkét oldalukon. A bevonat azonban nem csupán esztétikai szerepet tölt be: ennek köszönhető a WTB acél kerítésléc tartóssága, hiszen megvédi azt az időjárás hatásaitól, a fizikai sérülésektől és a korróziótól, így az élettartama akár több évtized is lehet, megrongálódás, vagy a korrózió esetleges megjelenése esetén pedig egyszerűen javítható.

A WTB acél kerítéslécek akár egyéni hosszban is megrendelhetőek, így nem csak gazdaságosak, de a beépítésük is egyszerű; csupán az előre felállított oszlopokra és kereszttartókra, valamint csavarokra, vagy szegecsekre van szükség a munka elvégzéséhez. Mivel a súlyuk csekély, a kerítés szerkezete akár kisebb teherbíró képességgel is rendelkezhet, és ez a szállítást is megkönnyíti, ami akár egy személyautóval is megoldható, bár ebbe a lécek hossza is beleszólhat.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a WTB acél kerítéslécek iránt, és kérdései merültek fel, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot is!

Ajánlott termékek