Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

WTB Szögletes Acél Kerítésléc

WTB Szögletes Acél Kerítésléc

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6005
Mohazöld
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
Faminta
Faminta
A WTB egyenes acél kerítésléc korszerű és esztétikus, a felületét védő bevonatrendszer pedig biztosítja a hosszú, akár több évtizedes élettartamát. A léceket tűzihorganyzással és speciális bevonatrendszerrel kezelik, így ellenállnak a korróziónak és az enyhébb mechanikai hatásoknak is, ráadásul számos, a RAL skála árnyalatainak megfelelő színben készülnek, ám akár egyedi színre is festhetőek, ezáltal pedig könnyedén, házilag is javíthatóak. A lemez súlya csekély, akár egyéni méretekben is rendelhető, gyorsan és egyszerűen beépíthető, az ára pedig kimondottan kedvező.
% Akciók %
RAL7024 Fényes grafitszürke színben nettó ár: 490 Ft/fm bruttó ár: 625 Ft/fm
- Aranytölgy Famintás színben nettó ár: 595 Ft/fm bruttó ár: 755 Ft/fm
Elérhető kétoldalas fényes, kétoldalas matt és kétoldalas famintás színekben is.
Műszaki leírás
Profil magasság 10 mm
Hasznos szélesség 91 mm
Teljes hosszúság 250-3000 mm
Lemezvastagság 0.4-0.6 mm
Műszaki rajz
WTB Egyenes Acél Kerítésléc - 1
WTB Egyenes Acél Kerítésléc - 2
WTB Egyenes Acél Kerítésléc - 3
WTB Egyenes Acél Kerítésléc - 4
WTB Egyenes Acél Kerítésléc - 5
WTB Egyenes Acél Kerítésléc - 6
WTB Egyenes Acél Kerítésléc - 7
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 553-9169 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az vakula.andrea@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Színek

WTB Egyenes Acél Kerítésléc

A WTB egyenes acél kerítésléc az egyik legkorszerűbb megoldás; szembeállítva a hagyományos, fából készült kerítésekkel kizárólag csak előnyei vannak. A lécek gondozásmentesek, csupán tisztítást igényelhetnek bizonyos időközönként, ehhez pedig modern, esztétikus megjelenés párosul. Az ár-érték arány kimagasló, hiszen a WTB egyenes acél kerítésléc ára kimondottan alacsony – főként, ha ugyanannyi fa kerítésléc költségével hasonlítjuk össze.

A WTB egyenes acél kerítésléc számos, a RAL skála árnyalatainak megfelelő színben szerezhető be, de emellett famintás változatban is megrendelhető, ami által a kész kerítés megtévesztően hasonlíthat a hagyományosabb társaira. Érdemes tudni, hogy vagy csak az egyik, vagy mindkét oldalukon egyedi színre is festhetőek.

A bevonat az esztétikai szerepe mellett a WTB egyenes acél kerítésléc tartósságát is biztosítja: képes azt hosszú éveken át megvédeni az időjárás viszontagságaitól és a korróziótól. Ennek köszönhetően a lécek élettartama akár több évtized is lehet, hiszen egyszerűen javítható is, amikor arra szükség van.

A WTB egyenes acél kerítéslécek hossza 250-3000 mm lehet, a profilmagasság 10 mm, a lécek szélessége 91 mm, az anyagvastagság pedig 0,4, 0,45, 0,5 és 0,6 mm lehet. Mivel a hossz egyedi megrendelés alapján változtatható, a beépítés is egyszerű és gyors, mivel nincs szükség előzetes vágásra, a végeredmény pedig esztétikus, hiszen akár színazonos rögzítőcsavar is vásárolható hozzájuk. Lényeges, hogy egy méteres kerítéshez – a lécek közötti távolságtól függően – 7-9 kerítésléc szükséges. A WTB egyenes acél kerítéslécek súlya csekély, így a kerítés tartószerkezete kisebb teherbírású is lehet, ráadásul a szállítás is könnyű.

Felkeltettük az érdeklődését a WTB egyenes acél kerítéslécek iránt? Kérdése lenne? Árajánlatot szeretne kérni? Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Ajánlott termékek