Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Fence Premium Acél Kerítésléc

Fence Premium Acél Kerítésléc

Elérhető színek

RAL7016
Antracitszürke
Aranytölgy
Aranytölgy
Sötét-Dió
Sötét-Dió
A Fence Premium acél kerítésléc tökéletes megoldást jelent, ha időtálló, gondozásmentes kerítésre van szükség, ami ezeken túl még kifejezetten esztétikus is! A lécek méretpontosak, a felszerelésük egyszerű, csavarral, vagy akár szegeccsel is rögzíthetőek, és az utasítások betartásával gyakorlatilag korróziómentesek is, így a fánál jóval tartósabb kerítés is építhető belőlük. Az íves frontfelület egyedi megjelenést kölcsönöz a kerítésnek, a léc pedig mindkét oldalán a választott színben és mintázattal kerül legyártásra.
% Akciók %
II osztály Készletes Famintás 1 oldalon festett Dió (Fix méret) nettó ár: 535 Ft/fm bruttó ár: 680 Ft/fm
- Dió Famintás színben nettó ár: 675 Ft/fm bruttó ár: 855 Ft/fm
RAL7016 Matt antracitszürke színben nettó ár: 690 Ft/fm bruttó ár: 875 Ft/fm
Műszaki leírás
Profil magasság 10 mm
Hasznos szélesség 115 mm
Teljes hosszúság 200-6000 mm
Lemezvastagság 0.4mm-0.55 mm
Metszetrajz
 - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 - 6
 - 7
 - 8
 - 9
 - 10
 - 11
 - 12
 - 13
 - 14
 - 15
 - 16
 - 17
 - 18
 - 19
 - 20
 - 21
 - 22
 - 23
 - 24
 - 25
 - 26
 - 27
 - 28

Webshopból rendelhető

Teljes szélesség Fedőszélesség Méret Szín Mennyiség / db Minőség Nettó Ár / fm Bruttó Ár / fm Kosár
115 mm - 1350 mm Famintás 1 oldalon festett Dió 28 db II osztály 535 Ft 680 Ft
115 mm - 1700 mm Famintás 1 oldalon festett Dió 2 db I osztály 535 Ft 680 Ft
115 mm - 1200 mm Famintás 1 oldalon festett Dió 300 db I osztály 595 Ft 755 Ft
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7263 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az zsenak.attila@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Acél kerítésléc

A kerítés építése már önmagában is hosszú és fáradságos munka, ami komoly összegeket is képes felemészteni, ám ezzel sajnos még nincs vége, ugyanis a folyamatos karbantartás is hasonló problémákat tud okozni. A Fence Premium acél kerítéslécek felhasználásával azonban ezek elkerülhetőek, és csak a gyönyörű kerítés marad!

A gondozásmentes, magas minőségű Fence Premium acél kerítésléc tartós megoldást biztosít, hiszen nem fakul az UV-sugárzás hatására, de a vizet is tűri, azaz nem korhad és vetemedik, mint fából készült társai, így több évtizedig is képes esztétikus és biztonságok kerítést alkotni. A felülete esztétikus, famintás kivitelben, többféle változatban és méretben készül a megrendelők igényeinek megfelelően, emellett mindkét oldalán megegyezik a szín, illetve a mintázat, így esztétikusabb lehet az összkép mind az utcáról, mind a kertből nézve.

A Fence Premium lemez kerítésléc kizárólag függőlegesen rögzíthető, mivel nem csak a felülete, hanem a teteje is ívelt; ez a kialakítás hagyományosabb hatást biztosít. Gyorsan és egyszerűen felszerelhető, tetszés szerinti sűrűsséggel rögzíthető – akár a léccel azonos színű változatban is megvásárolható – csavarokkal, vagy akár szegecsekkel is, ráadásul könnyű, így nem igényel nagy teherbírású tartószerkezetet, tehát a költsége is alacsony.

Érdemes a tervezett mennyiségnél néhány darabbal több Fence Premium acél kerítéslécet rendelni, mert az esetlegesen előforduló sérüléseket könnyebb lesz javítani, hiszen úgy a sérült lécek akár azonnal is cserélhetőek, ráadásul így a színárnyalat-eltérés is megelőzhető.

A Fence Premium acél kerítésléc ára kifejezetten kedvező, főként, ha a prémium minőséget is figyelembe vesszük. Amennyiben Ön is gondozásmentes, hosszú élettartamú és esztétikus kerítést szeretne építeni, ajánljuk a legjobbat!

Rendelje meg tőlünk a Fence Premium acél kerítéslécek szükséges mennyiségét, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatotmegadott elérhetőségeink egyikén!

Ajánlott termékek