Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Malaga Cserepeslemez

A Malaga cserepeslemezt főleg lakossági felhasználásra, azaz családi házakhoz és nyaralókhoz vásárolják, de természetesen kereskedelmi, ipari és mezőgazdasági épületek fedésére is alkalmas. Csekély súlya és egyszerű beépítése okán a szállítása és a felhasználása is megoldható házilag – ellentétben a hagyományos cseréppel –, ráadásul új építésű tetőszerkezet esetében az építkezés fajlagos költségét is csökkenti, tető felújítása során pedig akár a régi tetőfedő anyagra is ráépíthető, ami szintén megtakarítást eredményez. A Malaga cserepeslemez kedvező áron, akár antikondenzációs filcréteggel együtt is megrendelhető, az élettartama pedig a különleges, többrétegű bevonatrendszernek köszönhetően kimondottan hosszú.
% Akciók %
RAL9006 Fényes fehéralumínium színben nettó ár: 1950 Ft/m2 bruttó ár: 2475 Ft/m2
RAL7016 Fényes antracitszürke színben nettó ár: 2090 Ft/m2 bruttó ár: 2655 Ft/m2
RAL8017 Fényes csokoládébarna színben nettó ár: 2125 Ft/m2 bruttó ár: 2700 Ft/m2
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1210 mm
Hasznos fedési szélessége 1140 mm
Lemez vastagsága 0.35-0.5 mm
Teljes Profil magasság 22 mm
Átfedés hossza 35 mm
Metszetrajz
 - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 - 6
 - 7
 - 8
 - 9
 - 10
 - 11
 - 12
 - 13
 - 14
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a Kérjen árajánlatot a +36 (30) 632-1661 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az almasi.victor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Malaga Cserepeslemez

A Malaga cserepeslemez ideális megoldást kínál azoknak, akik építkeznek, vagy a tető felújítását tervezik, és különösen családi házak, valamint azok melléképületei esetében remek választás. Ugyanakkor ipari, kereskedelmi vagy mezőgazdasági épületekhez is alkalmazható, sőt, akár műemlék-jellegű épületek esetén is tökéletes, hiszen különleges mintázata egyedi megjelenést kölcsönöz a tetőnek. Az esztétika mögött természetesen a legmodernebb technológia rejtőzik, így kiváló megoldást kínál mindenféle tetőfedési projekthez.

A Malaga cserepeslemez számos színben elérhető, amelyek megfelelnek a RAL skála árnyalatainak. A legkedveltebb a hagyományos terrakotta szín, amely könnyedén összetéveszthető az igazi cseréppel, de azok számára, akik modern és egyedi megjelenést keresnek, elérhető antracitszürke, barna, kék és zöld színben is, emellett fontos, hogy akár antikondenzációs filcréteggel együtt is megrendelhető.

A Malaga cserepeslemez könnyű súlyának köszönhetően egyszerű a szállítása és a beépítése is, fontos azonban megjegyezni, hogy a 1210 milliméteres szélessége miatt az utóbbit érdemesebb szakemberre bízni, mint házilag kivitelezni. A csekély súly a fajlagos költségek csökkentéséhez vezet, mivel a tetőszerkezet akár kisebb teherbíró-képességű is lehet, mintha hagyományos cserepet alkalmaznánk, de a régi tetőszerkezetre – vagy akár a régi tetőburkolatra – is ráépíthető.

A Malaga cserepeslemez hosszú élettartamú, így akár hosszú évtizedekig is képes kiváló teljesítményt nyújtani, mindenféle károsodás nélkül. A színéből sem veszít, a tisztítását pedig akár az eső is képes elvégezni, így mindig új hatást kelt. Az ára rendkívül kedvező, így nem csupán esztétikus és tartós, de költséghatékony megoldást is kínál a tetőfedés kérdésére.

Ha felkeltettük érdeklődését a Malaga cserepeslemez iránt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Ajánlott termékek