Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Gamma Cserepeslemez

Gamma Cserepeslemez

Elérhető színek

RAL3009
Oxidvörös
RAL7016
Antracitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL9005
Mélyfekete
UTK11
Grafitfekete
UTK23
Gyöngyház-sötétszürke
UTK24
Grafitszürke
UTK27
Málnapiros
UTK28
Tiszta vörös
UTK31
Orientvörös
UTK32
Gyöngyház-rubinvörös
UTK33
Cementszürke
UTK750
Tűzvörös
ICep23
Gyöngyház-sötétszürke
ICep28
Tiszta vörös
ICep32
Gyöngyház-rubinvörös
ICep33
Cementszürke
ICep750
Tűzvörös
Alucink
Alucink
csatorna
A Gamma cserepeslemez elsősorban lakossági épületek fedésére alkalmas, de a kereskedelmi, ipari és mezőgazdasági, sőt, akár műemlék-jellegű épületeken is kiváló megoldást nyújt. Kis súlya okán a szállítása és a beépítése is egyszerűbb, mint a hagyományos cserépé, új tetőszerkezetnél még az építkezés fajlagos költségét is csökkenti, de természetesen felújításhoz is felhasználható; ekkor a régi tetőfedő anyagra is ráépíthető. A méretei miatt gazdaságos, a bevonatoknak köszönhetően az élettartama hosszú, és kedvező áron, akár antikondenzációs filcréteggel is rendelhető.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1212 mm
Hasznos fedési szélessége 1150 mm
Lemez vastagsága 0.5 mm
Teljes Profil magasság 45 mm / 50 mm / 60 mm
A 350 modul mintamagassága 25 mm / 30 mm / 30 mm / 40 mm
A 400 modul mintamagassága 25 mm
A lemez hossza min. 1070 mm / max. 6110 mm
Átfedés hossza 20 mm
Tető lejtési szöge > 9 fok
Súly 4,5 kg/m2
Metszetrajz
 - 1
 - 2
 - 3
 - 4
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 632-1661 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az almasi.victor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Gamma Cserepeslemez

A Gamma cserepeslemez főként családi házak és azok melléképületei esetében nyújthat tökéletes megoldást tetőfedéshez, de természetesen ipari, kereskedelmi, vagy épp mezőgazdasági épületekhez is alkalmazható, mi több, akár a műemlék-jellegű épületeken is jól mutathat. A hagyományos esztétika azonban modern technológiát rejt, ezért építkezés és felújítás során is tökéletes megoldást nyújt.

A Gamma cserepeslemez többféle színben is rendelhető, melyek a RAL skála bizonyos árnyalatainak felelnek meg. A legnépszerűbb a hagyományos cserepet imitáló terrakotta árnyalat, mely messziről könnyedén összetéveszthető az eredetijével, de a modernebb, vagy épp különlegesebb megjelenést kedvelők számára kék és zöld színben is elérhető.

A Gamma cserepeslemez súlya csekély; ebből következik, hogy mind a szállítása, mind a beépítése egyszerű, ám 1200 milliméteres szélessége miatt fontos, ez utóbbi feladatot szakemberre bízzuk. A kis súly csökkenti a fajlagos költségeket, mivel kisebb teherbíró-képességgel rendelkező tetőszerkezet is alkalmas hozzá, de a régi tetőszerkezetre, illetve akár a régi tetőburkolatra is felszerelhető.

A Gamma cserepeslemez tartós, évtizedekig is ellátja feladatát károsodás nélkül, miközben nem veszít a színéből, és akár az eső is képes tisztára mosni, így folyamatosan vadonatújnak tűnik. Az ára viszont kifejezetten kedvező, emellett esztétikus és tartós, ezért kiváló megoldást nyújthat a tetőfedés problémájára.

Ha felkeltettük az érdeklődését a Gamma cserepeslemez iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Ajánlott termékek