Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Diament Eco Plus Cserepeslemez

Diament Eco Plus Cserepeslemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
csatorna
A Diament Eco Plus cserepeslemezt főként magáncélú építkezésekhez vásárolják, de mezőgazdasági, kereskedelmi, vagy ipari célú felhasználásra is alkalmas. Mintázata okán a hagyományos cserepekre emlékeztet, amit erősít a matt felület és a terrakotta szín is, de természetesen más árnyalatokban is megvásárolható. A Diament Eco Plus cserepeslemez tökéletes választás régi tető felújításához és új tető építéséhez egyaránt, az akár 55 év garancia biztosíték a hosszú élettartamra, az ára pedig kifejezetten kedvező, és akár antikondenzációs filcréteggel is rendelhető.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1200 mm
Hasznos fedési szélessége 1120 mm
Lemez vastagsága (acél) 0.4-0.6 mm
Lemez vastagsága (aluminium) 0.6 mm
Fok magassága - tetőfedő beugrása 14 mm
Profil mélysége 22 mm
Fok hossza - Modul 350/400 mm
A lap minimális hossza 850/950 mm
A lap maximális hossza 5750 mm*
A hullám hossza 224
Metszetrajz
Diament Eco Plus - 1
Diament Eco Plus - 2
Diament Eco Plus - 3
Diament Eco Plus - 4
Diament Eco Plus - 5
Diament Eco Plus - 6
Diament Eco Plus - 7
Diament Eco Plus - 8
Diament Eco Plus - 9
Diament Eco Plus - 10
Diament Eco Plus - 11
Diament Eco Plus - 12
Diament Eco Plus - 13
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7665 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az pap.tibor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Diament Eco Plus Cserepeslemez

A Diament Eco Plus cserepeslemez leginkább a családi- és társasházak, a garázsok, a teraszok, a pavilonok és az előtetők fedésére használható, de természetesen akár a mezőgazdasági és ipari épületek, illetve egyéb középületek esetében is érdemes lehet mellette dönteni. Ugyanis a hagyományos cserepekre emlékeztet, ami a mintázatának, matt felületének és színeinek köszönhető; tökéletesen imitálja a cseréptető kinézetét. Többek között terrakotta színben is beszerezhető a hagyományosabb esztétika kedvelői számára, de számos más, a RAL skála szerinti színben is megrendelhető.

A Diament Eco Plus alacsony súlya miatt további előnyöket rejt: új tetőszerkezet építése esetén alacsonyabb teherbírású tetőszerkezet is elegendő hozzá – a könnyűszerkezetes házak fedésére éppen ezért kifejezetten javasolt –, ami által az építkezés költségei tovább csökkenthetőek, de természetesen régi tető felújításához is tökéletes. A beépítése házilag nem javasolt, bár megoldható, szakemberek számára viszont kifejezetten egyszerű és gyors, de a használati utasítást mindenképp be kell tartani, illetve megfelelő kiegészítőket kell hozzá felhasználni.

A Diament Eco Plus cserepeslemez tartósságára jellemző, hogy a gyártó akár 55 évre szóló garanciát is biztosít, ám ez a bevonattól és a felszerelés szakszerűségétől is függ, a valós élettartam azonban ennél jóval hosszabb is lehet. Az ára kedvező, a minősége kiváló, és esztétikus tetőfedést biztosít, ezért Önnek is érdemes a Diament Eco Plus cserepeslemezt választania!

Ha Diament Eco Plus cserepeslemezt szeretne vásárolni, és kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Blachotrapez jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,4mm Fényes 25µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 25 év
0,5mm Petra Crystal 50µm 30 év
0,5mm IceCrystal 36 µm 50 év

Ajánlott termékek