Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Retro Plus Előkorcolt lemez

Retro Plus Előkorcolt lemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
csatorna
A Retro Plus előkorcolt lemez egyszerre modern és hagyományos; az állókorcos tetőfedés mintájára készült, de modern anyagokból és technológiákkal. Elsősorban lakossági felhasználásra alkalmas, de természetesen más épületek fedésére is alkalmazható. A lemez akár meredek lejtésű tetők fedésére is alkalmas, könnyen megmunkálható, a pattintásos módszernek köszönhetően gyorsan szerelhető, könnyű, hosszú élettartammal rendelkezik, és számos, a RAL skála árnyalatainak megfelelő színben, akár egyedi méretekben is megrendelhető.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 515.5 mm
Hasznos fedési szélessége 476 mm
Lemez vastagsága 0.5-0.7 mm
Maximális Tábla hosszúság 8000 mm
Minimális Tábla hosszúság 1400 mm
Korc magassága - tetőfedő beugrása 32 mm
Metszetrajz
Retro Plus - 1
Retro Plus - 2
Retro Plus - 3
Retro Plus - 4
Retro Plus - 5
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 632-1661 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az almasi.victor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Korcolt lemez felhasználása

A Retro Plus előkorcolt lemez a hagyományos, állókorcos tetőfedést imitálja, azonban modern köntösben; csak avatott szemnek tűnik fel, hogy nem valódi állókorcos tetőt lát, és neki is csak közelről! Főként lakossági felhasználásra készült, de a családi házakon és nyaralókon túl természetesen jól mutathat középületeken, műemlékeken, templomokon, valamint kereskedelmi, ipari és mezőgazdasági épületek fedésére is alkalmazható.

A Retro Plus előkorcolt lemez felhasználható tetőpanelként – akár meredek lejtésű tetőknél is –, illetve függőleges és vízszintes elrendezésben akár falburkolatként is. A művelet egyszerű és gyors, a lemezek az úgynevezett pattintásos módszerrel – ami rejtett rögzítést biztosít – illeszthetőek egymáshoz akár saját kezűleg is, de fontos a használati útmutató betartása. Emellett számos, a RAL skálának megfelelő színárnyalatban rendelhető, könnyen megmunkálható, gyorsan és egyszerűen szerelhető, a súlya csekély, az élettartama kifejezetten hosszú – amire az akár 60 év garancia a biztosíték –, akár egyedi méretekben is megrendelhető, ráadásul környezetkímélő, mivel újrahasznosítható.

A Retro Plus előkorcolt lemez esetében a minimális táblaméret 1400 milliméter, az ajánlott minimális tetőlejtés pedig 9°, de akár 6° is lehet, ebben az esetben viszont lényeges a megfelelő vízelvezetés megtervezése és kialakítása.

Ha felkeltettük az érdeklődését a Retro Plus előkorcolt lemez iránt, és kérdése lenne, illetve, ha szeretne rendelést leadni, forduljon hozzánk elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Blachotrapez jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,4mm Fényes 25µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 25 év
0,5mm Petra Crystal 50µm 30 év
0,5mm IceCrystal 36 µm 50 év

Ajánlott termékek