Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Alfa Cserepeslemez

Alfa Cserepeslemez

Elérhető színek

RAL3009
Oxidvörös
RAL7016
Antracitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL9005
Mélyfekete
UTK11
Grafitfekete
UTK23
Gyöngyház-sötétszürke
UTK24
Grafitszürke
UTK27
Málnapiros
UTK28
Tiszta vörös
UTK31
Orientvörös
UTK32
Gyöngyház-rubinvörös
UTK33
Cementszürke
UTK750
Tűzvörös
ICep23
Gyöngyház-sötétszürke
ICep28
Tiszta vörös
ICep32
Gyöngyház-rubinvörös
ICep33
Cementszürke
ICep750
Tűzvörös
Alucink
Alucink
csatorna
Az Alfa cserepeslemez lakossági és ipari beruházások esetében egyaránt költséghatékony megoldás a tetőfedés problémájára. Egyaránt alkalmas családi házak, melléképületek, illetve akár műemlék-jellegű épületek fedésére is, a hagyományos megjelenést pedig a számos, a RAL skálának megfelelő árnyalatban készülő bevonat is hangsúlyozza. Az Alfa cserepeslemez hosszú élettartammal rendelkezik, a beépítése egyszerű és gyors, a súlya csekély, és kedvező áron, akár antikondenzációs filcréteggel is rendelhető.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1183 mm
Hasznos fedési szélessége 1100 mm
Lemez vastagsága 0.5 mm
Teljes Profil magasság 38 mm / 43 mm / 53 mm / 58 mm
A 350 modul mintamagassága 15 mm / 20 mm / 30 mm / 35 mm
A 400 modul mintamagassága 15 mm / 20 mm
A lemez hossza min. 1110 mm / max. 6010 mm
Átfedés hossza 60 mm
Tető lejtési szöge > 9 fok
Súly 4,5 kg / m2
Metszetrajz
 - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 - 6
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7665 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az pap.tibor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Alfa Cserepeslemez

Az Alfa cserepeslemezt leginkább lakossági felhasználásra tervezték, vagyis alkalmas családi- és társasházak, különféle melléképületek és előtetők fedésére, ám a kereskedelmi, ipari és mezőgazdasági célú épületeken is megállja a helyét, és akár műemlék-jellegű épületeken is elképzelhető, hiszen megfelel a "hagyományos összképnek", miközben a legmodernebb technológiával készül.

Az Alfa cserepeslemez a hagyományos cserepekkel összehasonlítva megdöbbentően könnyű: egy tábla 4,5 kilogramm. Ennek következtében az újépítésű ingatlanok esetében kisebb teherbírású tetőszerkezet is elegendő hozzá, ami csökkenti a fajlagos költségeket, de felújításhoz is tökéletes lehet, mivel akár a régi tetőfedő anyagra is ráhelyezhető, ezzel pedig a munkadíjon lehet spórolni. A kivitelezés költsége szintén alacsony, mivel az Alfa cserepeslemez megkönnyíti a munkát, így pedig az gyorsabb is lehet, míg a végeredmény legalább annyira tartós és esztétikus, mint a hagyományos cserép.

Az Alfa cserepeslemez horganyzott, amit poliészter bevonattal tesznek ellenállóbbá a korrózióval szemben; ez utóbbi bevonat a RAL skála bizonyos árnyalataiban rendelhető. A lemez vastagsága 0,4-0,5 milliméter, ami elegendő merevséget ad a fizikai hatásokkal szemben, és egyedi méretekben, antikondenzációs filcréteggel együtt is megvásárolható – ez utóbbi a páralecsapódásból adódó kondenzvíz lecsepegése ellen véd, de emellett az eső zaját is csökkenti.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az Alfa cserepeslemezek iránt, és kérdése lenne termékünkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelést szeretne leadni, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Ajánlott termékek