Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Top Cserepeslemez

Top Cserepeslemez

Elérhető színek

RAL3009
Oxidvörös
RAL7016
Antracitszürke
RAL8017
Csokoládébarna
csatorna
A Top cserepeslemez lakossági és ipari felhasználók számára egyaránt tökéletesen megfelelő bármilyen célú épület fedésére. Több, a RAL skála árnyalatainak megfelelő színben rendelhető, mintázata pedig a hagyományos cserepeket idézi, ezért alkalmas családi házaktól kezdve, azok melléképületein át, egészen az ipari, kereskedelmi és mezőgazdasági épületekig minden épülethez. Antikondenzációs filcréteggel is rendelhető, 15 év garanciával, egyszerűen és gyorsan szerelhető, és kedvező áron vásárolható meg.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1180 mm
Hasznos fedési szélessége 1100 mm
Lemez vastagság 0.5 mm
Profil mélysége 20 mm
Fok hossza - Modul 350/400 mm
Metszetrajz
Classic Cserepeslemez - 1
Classic Cserepeslemez - 2
Classic Cserepeslemez - 3
Classic Cserepeslemez - 4
Classic Cserepeslemez - 5
Classic Cserepeslemez - 6
Classic Cserepeslemez - 7
Classic Cserepeslemez - 8
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7665 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az pap.tibor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Top Cserepeslemez

A Top cserepeslemez egyaránt alkalmas lakossági és ipari felhasználásra, de többnyire inkább az előbbi csoport tagjai rendelik, hiszen hagyományos hatást kelt, mivel a mintázata a szokványos tetőcserépre emlékeztet. Az 1180 mm-es teljes és 1100 mm-es fedőszélességnek, a matt bevonatnak, a RAL skálának megfelelő árnyalatoknak, a 15 évre szóló garanciának és a kedvező árnak köszönhetően előnyös mindazok számára, akik alacsony költséggel szeretnék megoldani házuk tetejének fedését.

A Top cserepeslemez újépítésű házakhoz és felújításhoz is felhasználható; mivel a súlya csekély, a tetőszerkezet teherbírása is alacsonyabb lehet, ami csökkenti a fajlagos költségeket, de akár a régi tetőburkolatra, így például a még mindig elterjedtnek számító azbesztpalára is felszerelhető. Lényeges, hogy könnyűszerkezetes házak esetében is előnyös választás, főleg a zsindellyel szemben, mivel nem igényli a falak és a tetőszerkezet extra megerősítését.

A Top cserepeslemez felszerelése szakemberek számára nem jelent problémát, de akár házilag is elvégezhető a munka, azonban ilyenkor is fontos a használati utasítás betartása és a kifejezetten ehhez a típushoz megvásárolható kiegészítők alkalmazása a művelet során.

A Top cserepeslemez hazai gyártású termék, az ára pedig kimondottan kedvező, az élettartama – helyes felszerelés esetén – hosszú, és természetesen kínálatunkban is megtalálható. Amennyiben kérdése lenne termékünkkel kapcsolatban, vagy rendelést szeretne leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ajánlott termékek