Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Steel Rails Acél Kerítésléc

Steel Rails Acél Kerítésléc

Elérhető színek

RAL7016
Antracitszürke
RAL8017
Csokoládébarna
A Steel Rails acél kerítésléc korszerű megoldás a fa kerítéselemek helyettesítésére, méghozzá azok összes árnyoldala nélkül. A bevonatrendszernek köszönhetően az élettartama hosszú, ez idő alatt pedig nem igényel utógondozást, ha pedig megsérül, könnyen, gyorsan és olcsón javítható. A színei megfelelnek a RAL skála bizonyos árnyalatainak, nem veszítik el teltségüket, és a léc mindkét oldalán megegyeznek. A Steel Rails acél kerítéslécek felszerelése egyszerű és gyors, akár saját kezűleg is elvégezhető, így gazdaságos, az ára pedig kedvező.
Műszaki leírás
Teljes szélesség 105,5 mm
Belső szélesség 76 mm
Teljes ív mélység 19 mm
Vastagság 0,45-0,5 mm
Minimális gyártási méret 500 mm
Maximális gyártási méret 2500 mm
Kerítésléc - 1
Kerítésléc - 2
Kerítésléc - 3
Kerítésléc - 4
Kerítésléc - 5
Kerítésléc - 6
Kerítésléc - 7
Kerítésléc - 8
Kerítésléc - 9
Kerítésléc - 10
Kerítésléc - 11
Kerítésléc - 12
Kerítésléc - 13
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7665 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az pap.tibor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Acél kerítésléc

A Steel Rails acél kerítésléc alternatívát kínál a fából épített kerítések helyett, méghozzá a fa minden előnyével, de hátrányok nélkül. Esztétikus megjelenést biztosít, de a fa kerítéslécekkel szemben teljesen gondozásmentes, csupán időnként tisztítást igényel, ráadásul méretpontos is, ami nem csak a kerítés "szabályosságát" segíti elő, de a szerelését is megkönnyíti.

A Steel Rails acél kerítésléc kis súllyal rendelkezik, aminek köszönhetően a kerítés tartószerkezete is lehet kevésbé erős, így a segítségével megépített kerítés gazdaságosabb lehet. A szerelése egyszerű és gyors, akár házilag is elvégezhető, így a költségek tovább csökkenthetőek. Maga a kerítésléc nem igényel semmiféle utógondozást, csupán időnkénti tisztítást, amihez akár a kerti slag is elegendő lehet, nem vetemedik, nem fakul meg az UV-sugárzás hatására, a szín a léc mindkét oldalán megegyezik, és a RAL skála számos árnyalatában megrendelhető.

A Steel Rails acél kerítésléc a megrendelő elképzelései szerinti sűrűséggel szerelhető fel a tartószerkezetre, amihez csavarok, vagy szegecsek is megfelelőek, fontos viszont, hogy ívelt tetejük miatt csak függőlegesen rögzíthetőek. A legfontosabb tényező azonban az ár, ami kifejezetten kedvező, és az előnyeivel együtt kihagyhatatlan ajánlattá teszik a Steel Rails acél kerítésléceket.

Ha felkeltettük az érdeklődését a Steel Rails acél kerítéslécek iránt, rendelje meg a szükséges mennyiséget kínálatunkból, ha pedig kérdése lenne, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Ajánlott termékek